Lauri Tähkä – Tammelan stadionin avajaiskonsertti

Lauantai 29.6.2024

Tammelan Stadion, Tampere

Tampere saa jälleen uuden tapahtuma-areenan, kun moderni, UEFA:n standardit täyttävä Tammelan Stadion avautuu. Lauantain 29.6. avajaiskonsertin pääesiintyjänä nähdään kotimaan kärkiartisti, Morsian-, Palavaa vettä- ja Jääkukkia -jättihiteistään tunnettu energinen live-esiintyjä Lauri Tähkä.

Konsertti-illan aloittavat karismaattinen tulkitsija ja viihdyttäjä Reino Nordin sekä tarinallisista lyriikoistaan ja taidokkaista sävellyksistään tunnettu pop-tulokas Bee.

”Tampere ja Tammela! Teen tulevana kesänä vain muutamia festarikeikkoja. On erittäin hienoa, että Tampereen seudun ainoa keikka on juuri Tammelan stadionin avajaiset. Nähdään Tampereella ja vietetään yhdessä upea kesäilta!”, Tähkä toivottaa.

Tammelan stadion tarjoaa nykyaikaiset puitteet konserttielämyksiin. Livetapahtumien yleisökapasiteetti on 15 000 ja palvelut on mitoitettu sen mukaisesti. Lisäksi stadion on helposti saavutettavissa, sillä se sijaitsee julkisten liikenneyhteyksien välittömässä läheisyydessä ja Tampereen rautatieasemalta on stadionille vain alle kilometrin etäisyys. Tampereen keskeisen sijainnin vuoksi myös ympäröivistä maakunnista kaupunki ja sen uusi stadion ovat helposti saavutettavissa.

Aikataulu:
17.00 Portit
18.15 Reino Nordin
19.45 Bee
21.00 Lauri Tähkä
22.30 Konsertti päättyy

Liput:
Golden Circle (ikärajaton) 99,90e
Kenttäliput (S / K18) 59,90e
Katsomoliput (S / K18) alk. 74,90e
VIP-liput (K18) 149,90e

Lipunmyynti:
Lippu.fi