Popeda

torstaina 16.12.2021

Nokia Arena

Suomirockin kivijalka Popeda korkkaa kotiareenansa, joulukuussa valmistuvan Tampereen Kannen areenan 16.12.2021. Massiivinen konsertti on osa yhtyeen loppuvuoden Voitto kaikesta -areenakonserttikiertuetta. Luvassa on hittikavalkadi yhtyeen yli 40-vuotiselta uralta. Kersantti Karoliina, Punaista ja makeaa, Kaasua ja Kuuma kesä kajahtavat nyt pitkästä aikaa areenaolosuhteissa. Konserttielämys viimeistellään vaikuttavilla visuaalisilla elementeillä ja muilla yllätyksillä.

”On hienoa päästä tuliterän kotiareenan estradille. Erityisen hienoa siitä tekee se, että saamme esiintyä pitkästä aikaa elävälle yleisölle. Popeda on tiukassa iskussa ja odotamme tätä konserttia niin kuin nuoret, villit orivarsat kesää!”, Popedan solisti Pate Mustajärvi kommentoi.

Popeda on tehnyt vallitsevista olosuhteista johtuen viimeisen vuoden aikana vain muutaman live-keikan, joista osan striimattuna ilman yleisöä. Keikkaodotus on valtava paitsi bändillä myös yleisöllä. 

”Kyllähän tässä betonirakenteet tulevat samalla testattua ja käyttöönotettua, kun Popeda kajauttaa ensimmäiset sointunsa ilmoille. Saamme olla ylpeitä, että voimme tarjota maamme rock-legendalle ansaitsemansa konserttipuitteet!”, Tampereen Kannen areenan toimitusjohtaja Marko Hurme toteaa hymyillen. 

Popedan Voitto kaikesta Tampereen Kannen areenan konsertin lipunmyynti alkaa Lippupisteessä perjantaina 19.3. klo 9.00.
Joulukuista keikkaodotusta yhtye ruokkii julkaisemalla Youtube-kanavallaan tunnelmia 40-vuotiskonsertista Tampereen Ratinan stadionilta elokuulta 2018. 

Popeda – Voitto kaikesta
Tampereen Kannen areena, Kansikatu 3, Tampere
16.12.2021, ovet klo 18.00

Liput alkaen 58e, vipit 121,50e
Lipunmyynti 19.3. klo 9 alkaen Lippu.fi

Online:
www.popeda.fi
www.facebook.com/popedafc
IG: @popedaofficial