Pesisstadion live 2022 tuo supertähdet pesäpallostadioneille – pääesiintyjinä Kaija Koo ja Antti Tuisku!

Ensi kesänä järjestettävä Pesisstadion Live tuo kotimaiset huippuartistit pesäpallostadioneille! Monivuotiseksi kaavailtu ja ennennäkemätön Pesisstadion Live järjestetään kesällä 2022 Hyvinkään Pihkalan pesäpallostadionilla, Imatran Ukonniemen pesäpallostadionilla ja Sotkamon Hiukan pesäpallostadionilla. Ensi kesän Pesisstadion Liven esiintyjinä nähdään supertähdet Antti Tuisku ja Kaija Koo sekä myöhemmin julkaistava kolmas esiintyjä. Lipunmyynti tapahtumiin on alkanut tänään Ticketmasterissa.

Warner Music Liven tuottamat tapahtumat järjestetään yhteistyössä paikallisten pesäpalloseurojen kanssa. Pesisstadion Live -konserttien lanseeraaminen osuu hyvin myös maailman suomalaisimman urheilulajin ensi vuoden satavuotisjuhlien ohjelmaan. Pesäpallostadionit tarjoavat loistavat miljööt isojen konserttien järjestämiselle: ne ovat valmiiksi aidattuja ja niistä löytyy kentän lisäksi myös istumakatsomot.

– Saimme idean toteutukseen Yhdysvalloista, missä baseball-areenoita on onnistuneesti hyödynnetty isojen konserttien järjestämiseen jo vuosia. Ajattelimme, että pesäpallostadionit toimivat vähintään yhtä hyvin! Idea sai heti kannatusta sekä mukaan kysytyiltä artisteilta että paikallisilta pesäpalloseuroilta. On ollut mahtavaa lanseerata Suomeen uutta konseptia hyvässä yhteishengessä paikallisten pesäpalloseurojen kanssa, toteaa Pesisstadion Live -konserttien promoottori Timo Isomäki.

Pesisstadion Live 2022 -konserttien päivät ja paikat alla:

PESISSTADION LIVE 2022
Kaija Koo ja Antti Tuisku
+ special guests

La 11.6.2022 Hyvinkää
Pihkalan pesäpallostadion

La 16.7.2022 Sotkamo
Hiukan pesäpallostadion

La 20.8.2022 Imatra
Ukonniemen pesäpallostadion

Liput alk. 59,90€
VIP-liput alk. 119,00€
www.stadionlive.fi

Yhteistyössä Warner Music Live, Extra Large Music, Pesäpalloliitto, Hyvinkään Tahko, Imatran Pallo-Veikot ja Sotkamon Jymy. Konsertit ovat osa Pesäpalloliiton 100-vuotisjuhlavuotta.

Promoottori:
Timo Isomäki / Extra Large Music
timo@promoter.fi 

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com