Nightwish

perjantai 22.4.2022

Nokia Arena

Suomen menestynein vientiyhtye Nightwish nousee Nokia Arenan lavalle perjantaina 22.4.2022.

Vallitsevien koronarajoitusten vuoksi konsertti siirtyy huhtikuun 22. päivään. Jo ostetut liput käyvät uuteen konserttipäivään sellaisenaan, tai ne voi palauttaa lipunostopaikkaan 14.3.2022 mennessä. Alun perin loppuunmyytyyn konserttiin on vapautunut lippuja, joten jos uusi päivämäärä sopii kalenteriin, kannattaa toimia nopeasti! Lämppärinä nähdään Lähiöbotox. Lisätietoa palautuksista: https://web.lippu.fi/palautus

Konsertti on osa ”Human. :||: Nature.” -kiertuetta. Yhtyeen edellinen iso konsertti Tampereella oli Ratinan stadionilla kuusi vuotta sitten vuonna 2015. Nightwishin edellisestä Suomen keikastakin on ehtinyt kulua kolme vuotta.

Nightwishin maailmankiertue peruuntui koronavirustilanteen vuoksi ja yhtyeellä on palava halu takaisin lavoille ja yleisönsä luo.
Halu nousta taas lavalle kaiken tämän kummallisuuden jälkeen on polttava, ja mikäli edellinen Tampereen keikkamme Ratinan stadionilla antoi yhtään osviittaa, on joulukuussa jälleen tiedossa suuria elämyksiä molemmin puolin lavaa, inspiroivan yleisön edessä. Paljon uusia ja vanhoja tarinoita kerrottavana, visuaalisista mausteista tinkimättä”, Tuomas Holopainen kommentoi.

Yhtye lupailee visuaalisesti näyttävää show’ta sekä hittejä ja isoja kappaleita myös tuoreimmalta albumiltaan. Unohtumattoman ja elämyksellisen illan sinetöivät massiiviset tehosteet ja kappaleita tukeva screen-materiaali.

Tälle vuoristorata-vuodelle on luvassa takuulla mieleenpainuva päätös”, Holopainen jatkaa.

Noin 10 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti myynyt Nightwish keikkailee kotimaassaan vain harvakseltaan. Yhtye on tehnyt historiaa esiintymällä ensimmäisenä suomalaisena yhtyeenä Wembley Arenalla pääesiintyjänä, loppuunmyydylle katsomolle. Nightwish on eniten Emma-palkintoja saanut yhtye.