Himos Metal Festival saa jatkoa – elokuussa 2023 lavalle nousevat mm. VV, The 69 Eyes ja Diablo

Historian ensimmäinen Himos Metal Festival otettiin yleisön taholta avosylin vastaan elokuussa 2022. Paikalla juhli liki 10 000 rockin ja metallin ystävää. Tapahtuma saa jatkoa, kun Himos Metal Festival rantautuu nimensä mukaisesti Himokselle jälleen 11.–12.8.2023.

Esiintyjiksi on kiinnitetty HIM-yhtyeen laulajana ja keulakuvana tunnetun Ville Valon sooloyhtye VV. Valo palaa soolollaan tummanpuhuvan rockin pariin. Tästä on saatu esimakua jo keväällä ilmestyneen Loveletting sinkun myötä.

Maailmanlaajuisesti miljoonia levyjä myyneen HIM:n solistin ensimmäinen sooloalbumi Neon Noir julkaistaan tammikuussa. Sitä seuraavan maailmankiertueen jälkeen VV nähdään valikoiduilla kesäfestivaaleilla, joista Himos Metal Festival on yksi.

Himoksen metallijuhlissa nähdään myös The Chair, Blessed Be, Gothic Girl, Devils, Lost Boys ja uusimmasta Drive sinkustaan tunnettu helsinkiläinen goottirock-yhtye The 69 Eyes sekä tymäkkää metallia kunnianhimoisin sävellyksin tiskiin lataava Diablo. Runsaasti lisää julkistuksia on luvassa vielä syystalven ja kevään aikana.

”Metallille on selkeästi ollut tilausta Himoksen miljöössä, joka on ensiluokkainen tapahtumapaikka niin esiintyjien kuin yleisön viihtyvyyden kannalta. Alue on toimiva ja laadukkaita sekä monipuolisia ravintola- ja majoituspalveluita on tarjolla runsaasti. Tämä ja ensiluokkainen ohjelma tuovat paikalle toivon mukaan jälleen runsaslukuisen yleisön”, kommentoi promoottori Timo Isomäki.

Himos Metal Festivalin kahden päivän festivaali- ja VIP-lippujen myynti on alkanut Tiketissä ja Lippupisteessä.

Myös kahden päivän karavaanari- ja leirintäpaikkojen myynti on alkanut Tiketissä. Muita majoitusvaihtoehtoja voi yleisö tiedustella Himos Lomien asiakaspalvelusta.

Himos Metal Festival 11.-12.8.2023

Himos Park, Jämsä

Liput:
2 pv 109eur
2 pv vip 179eur

Lipunmyynti: www.himosmetalfestival.fi 

Majoitukset:
himoslomat.fi/himosmetalfestival/
himoslomat@himoslomat.fi puh. 020 711 9200

Ikäraja: K-18

@himosmetalfestival #himosmetalfestival #hmf23