Blind Channelin Nokia Arenan konsertin lämmittelijöiksi costee, Ghostkid ja LASTOUT

Uuden sukupolven rocksuuruus Blind Channel nousee Tampereen Nokia Arenan lavalle lauantaina 27.4.2024. Yhtyeen lämmittelijöinä nähdään alternatiivisen popin suunnannäyttäjä costee, yhtyeen Euroopan kiertueella mukana oleva saksalainen Ghostkid ja 17-vuotiaista nuorista koostuva, maailmallakin jo noteerattu kotimainen metallikokoonpano LASTOUT.

”Olemme todella innoissamme, että saamme kovassa kotimaan suosiossa olevan costeen, Euroopan kiertueellamme mukana olevan ulkomaisen huippunimen Ghostkidin ja uuden lahjakkuuden LASTOUTin laittamaan Nokia Arena lämpimäksi huhtikuussa. Halusimme, että illan kattaus ennen vetoamme on monipuolinen: jotain raskaampaa, josta itse pidämme, mutta myös jotain hieman popimpaa, mikä on myös lähellä sydäntämme. Tästä tulee unohtumaton ilta!”, Blind Channel -yhtye kommentoi.

Blind Channel lupaa räjähtävän, energisen ja visuaalisesti näyttävän show’n, jossa kuullaan yhtyeen kaikki hitit kuten Dark Side, Balboa, Flatline ja DEADZONE sekä keväällä julkaistavan uuden albumin biisejä. Konsertti on ikärajaton, mutta anniskelualueille ja merkittyihin anniskelukatsomoihin on 18 vuoden ikäraja.

Konsertin lipuista on jo puolet myyty. ”Paikalle mielivien kannattaa kiirehtiä lippukaupoille”, yhtyeestä vinkataan.

Blind Channel -yhtyeen jäsenet myyvät lippuja Nokia Arenalla la 2.12.

Liput voi hankkia myös suoraan bändin jäseniltä, sillä he myyvät konserttilippujaan ja jakavat nimikirjoituksia Nokia Arenan aulassa lauantaina 2.12. klo 14.00–15.00.

Uutisia kansainvälisiltä markkinoilta

Blind Channel palasi juuri menestyksekkäältä Amerikan kiertueelta. Live-esiintymisien ohella myös yhtyeen biisit ovat saaneet mantereella jalansijaa. Viimeisin sinkku DEADZONE rikkoo ennätyksiä. Se on noussut jo kansainvälisesti arvostetun Billboardin rock-radiolistan sijalle 38.

BLIND CHANNEL
Tampere, Nokia Arena
La 27.4.2024

Liput:
Liput alk. 49,90€
Golden Circle -liput alk. 89,90€
VIP-liput alk. 139,90€
Kaikkiin lipputyyppeihin lisätään tilausmaksut (alk. 1,50€)
Liput Lippu.fi:stä

Aikataulu:
17.00 Ovet, Golden Circle ja VIP
18.00 Ovet, muut lipputyypit
18.30 Support: LASTOUT
19.00 Special Guest: Ghostkid
19.45 Special Guest: costee
20.45 Blind Channel

Konsertin arvioitu kesto on n. 1,5h.

BLIND CHANNEL online:
www.blindchannelofficial.com/
Instagram
TikTok
Facebook